Forside » Gnavere

Gnavere

Hamsterhjul – find et godt hjul her

Et hamsterhjul er en nødvendighed i hamsterens bur, da hamsteren er et natteaktivt dyr, som har behov for at holde sig i form. Det kan dog være en stor plage, hvis hjulet er af den billige plastik-agtige kvalitet, og derfor har vi her samlet et par hamsterhjul af en ekstra god kvalitet, som vi mener kan hjælpe på nattelarmen fra ... Læs mere »

Marsvin i bad – sådan gør du

Marsvin har ikke nødvendigvis behov for at blive badet, da det er renlige dyr der selv skal kunne holde pelsen ren og fin. Det er dog, især hos de langhårede racer, måske en nødvendighed at bade dem en gang imellem hvis du synes de er beskidte eller pelsen ikke er så pæn som den plejer. Læg mærke til at ændringer ... Læs mere »

Marsvin bider – hjælp!

Hvis du har et marsvin der bider, er du først og fremmest nødt til at forstå dit marsvin. Typisk er bideriet afledt af marsvinets adfærd eller instinkt. Find ud af hvorfor marsvin bider, og lær hvordan du kan undgå det. I naturen er marsvin byttedyr… Marsvin lever i naturen på jorden, og er et lille dyr der både er under ... Læs mere »

Hamster eller Marsvin – hvad skal jeg vælge?

Hamsterunge

Det kan være svært at tage beslutningen om hvilken gnaver der skal hjem og bo hos dig. Det vigtigste er dog at overveje, om du kan give den de levevilkår, som den har brug for. Her vil vi komme lidt ind på om du bør vælge hamster eller marsvin. Hvor meget plads kræver de? Hvis vi starter med at se ... Læs mere »