Forside » Katte » Kattelem – hvilke findes der?
Kattelem – hvilke findes der?

Kattelem – hvilke findes der?

Katten skal naturligvis kunne have mulighed for at opholde sig ude såvel som inde, og derfor er det også vigtigt, at man har en kattelem, så katten vil have rig mulighed for frit at kunne bevæge sig rundt alt efter ønske. Når man skal have fat i et sådant produkt, så skal det vælges efter, hvad man synes, er det mest praktiske.

Der findes nemlig en del forskellige lemme til katten, som man kan købe hos en forhandler. De kan købes i de helt almindelige udgaver, som ikke er styret med en chip, og så kan de også købes med en indbygget chip.

De bliver lavet til katte i mange forskellige størrelser, og hvis du godt kunne tænke dig at få fat i en af slagsen, som passer til din kat, så er der i hvert fald rigtig fine muligheder for at finde en på nettet til en fornuftig pris. Her forhandles de nemlig i mange farver og i en del forskellige størrelser.

Kattelem med chip

Mange katteejere vælger sig efterhånden at få fat i en af de mere moderniserede af slagsen, og det er der bestemt en god grund til. Hvis man ønsker at få fingrene i et rigtig praktisk produkt, som giver et væld af smarte muligheder, så er det helt klart være at tænke på, om lemmen til ens kat ikke skal være udstyret med en chip.

Såfremt den er det, vil du nemlig kunne få mulighed for hele tiden at følge med i, hvorhenne katten befinder sig. Dette er rigtig smart, og det gør, at du eksempelvis kan se, om den på nuværende tidspunkt er ude eller inde, og du kan desuden også se, hvor lang tid den har opholdt sig inde eller ude. Dette er rigtig smart, og det er noget, som mange katteejere godt kan lide at følge med i.

Der findes i øvrigt også i de fleste af disse produkter en timer. Denne timer vil kunne styre, hvornår på døgnet din kat vil have mulighed for at opholde sig ude eller inde, og dette er rigtig smart, for det vil gøre, at du eksempelvis kan indstille den til ikke at være åben om natten eller lignende, hvis du ikke vil have, at din kat løber rundt udenfor om natten. Generelt  set vil en kattelem med chip åbne dørene for en lang række muligheder, og det er bestemt noget, som man skal overveje, hvis man gerne vil have fat i en ny lem til katten.

Hvad giver man for en lem med chip til katten?

Det man skal betale kommer helt an på, hvilken model man beslutter sig for at vælge, for det er sådan, at der kan købes rigtig mange varianter, og derfor har mange katteejere også meget svært ved at beslutte sig for, hvilken de skal vælge. Vi vil klart anbefale denne her, men der findes også et par andre gode modeller.

Hvis man ønsker at få fat i en af slagsen med en indbygget chip, så skal man forvente, at det vil være en lille smule dyrere. Dog vil man få sig et produkt, der er i en god kvalitet, og som man vil have mulighed for at anvende i rigtig lang tid frem, hvis blot man udvælger sig en ordentlig kvalitet.

Om Thomas

Thomas er stifter af Dyrenes.dk og en rigtig dyreven. Gennem egne erfaringer og grundig research, hjælper han dig med at lære de mange forskellige kæledyr at kende.