Forside » Gnavere » Marsvin » Marsvinebur – Find det perfekte bur til marsvin her
Marsvinebur – Find det perfekte bur til marsvin her

Marsvinebur – Find det perfekte bur til marsvin her

Der findes mange forskellige slags marsvinebure, og fælles for dem alle er, at jo større jo bedre. Dine marsvin trives rigtig godt på god plads, hvor de vil nyde hinandens selskab og kunne ses hoppe og danse begejstrede rundt i buret og den gode plads. Når vi skriver marsvin i flertal, så er det fordi det altid anbefales at have mindst to marsvin, da de er meget sociale dyr der har brug for selskab fra en artsfælle. Læs evt. vores kæmpestore guide om marsvin her på Dyrenes.dk

Hvor stort skal buret være?

Marsvineburet skal mindst være 100 x 50 cm, og gerne med en god, høj kant, da de godt kan svine en del. De nemmeste bure at rengøre, er dem med en simpel plastik bund, eller bure med en særlig udtræksskuffe i bunden. Det er en god idé at stille buret på en fod eller i en reol, så det bliver hævet over jorden, så dine marsvin undgår træk og den utrygge fornemmelse af at i går rundt ”over” dem.

Inde eller ude?

Et marsvinebur skal kunne tåle særlige ting, især hvis dine marsvin skal overvintre udendørs. Der er mange fordele ved at have dit marsvinebur stående udenfor, især er det en fordel fordi marsvin godt kan komme til at lugte en del, og fordi de typisk vil kunne have mere plads hvis de står udenfor. Et godt udendørs marsvinebur skal kunne modstå vind og vejr, det skal derfor være fuldstændig vandtæt, og kunne lukkes helt til ved lågerne, især når det bliver rigtig koldt.

De bedste bure til to marsvin

Her på Dyrenes.dk har vi fundet nogle af de bure frem, som vi mener, er rigtig gode til dine marsvin. Det er nogle rigtig luksus marsvinebure, med god plads til både legetøj, liggekasse, marsvinehus og hø, som dine marsvin har brug for til fordøjelsen.

Her et lille udpluk af bure vi anbefaler:

Luksus marsvinebur i to etager, udendørs

marsvinebur4

> Få dette bur med fri levering og 45 dages returret <

Dette bur er perfekt til dine marsvin, som kan gå trygt og godt hele vinteren. Om dagen kan du åbne trappen så de kan få endnu mere plads, og de kan nyde de planter som vokser på nederste etage!

Rummeligt marsvinebur, indendørs

marsvinebur1

> Få dette bur med fri levering og 45 dages returret <

Dejligt, flot bur med en god, solid plastikbund. Der er godt med plads til dine marsvin, og buret er nemt at håndtere, fordi det ikke vejer så meget, og fordi hele toppen nemt kan tages af.

Lad marsvinet nyde sommeren med en løbegård

Det bedste du kan byde dine marsvin om sommeren, er en tur ud på det friske græs, hvor de kan nyde sommeren og spise alt det græs den kan komme i nærheden af. Her er et par gode løbegårde, som du kan kombinere med et godt marsvinebur og få et lykkeligt marsvin ud af:

> Få disse løbegårde med fri levering og 45 dages returret <

marsvinebur3 loebegaard marsvinebur2

Hvad hvis jeg vil have mere end to marsvin?

Hvis du ønsker at have en hel marsvinefamilie, så anbefales det at bygge et bur selv. Du kan med andre ord ikke få et godt bur, som er stort nok til dine marsvin, simpelthen fordi det bliver for stort for de gængse dyreforretninger at have på lager. Derfor skal du ud og bygge dit eget marsvinebur, som f.eks. passer ind i et særligt rum i hjemmet, eller et særligt stort bur som passer godt til et udendørs skur eller bare til at være udendørs.