Forside » Gnavere » Hamster » Hamsterhjul – find et godt hjul her
Hamsterhjul – find et godt hjul her

Hamsterhjul – find et godt hjul her

Et hamsterhjul er en nødvendighed i hamsterens bur, da hamsteren er et natteaktivt dyr, som har behov for at holde sig i form. Det kan dog være en stor plage, hvis hjulet er af den billige plastik-agtige kvalitet, og derfor har vi her samlet et par hamsterhjul af en ekstra god kvalitet, som vi mener kan hjælpe på nattelarmen fra buret.

Karlie Hamsterhjul i naturtræ

hamsterhjul2

Se priser og køb det her

Træ er ikke et materiale der er kendt og berygtet for sin larm når det er under brug. Dette hamsterhjul er lavet i ubehandlet træ, og udmærker sig ved at være meget støjsvagt. Hamsteret får fri mulighed for at stille den natlige løbetrang, mens du får ro til at sove.

Karlie Hamsterhjul med bånd

hamsterhjul1

Se priser og køb det her

Her er et helt særligt hamsterhjul med et løbebånd påmonteret, som er lavet i plantefibre. Det er et særligt løbehjul, som med valget af materialer giver et dejligt stille hamsterhjul.

Hamsterhjulet skal være sikkert

Uanset hvor du vælger at købe dit hamsterhjul henne, er det vigtigt at du ser det efter grundigt, inden du lader dit hamster tage det i brug. Der findes nemlig ikke nogle regler og standarder for sådan noget dyrelegetøj, og det er derfor udelukkende op til dig selv at vurdere om legetøjet er sikkert for dit kæledyr at lege med, om det er holdbart nok, og byggekvaliteten er god nok.

Vær derfor altid opmærksom når du sætter nye ting ind i dit hamsterbur, så din hamster ikke pludselig lider overlast.

Om Thomas

Thomas er stifter af Dyrenes.dk og en rigtig dyreven. Gennem egne erfaringer og grundig research, hjælper han dig med at lære de mange forskellige kæledyr at kende.